توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

کشور همسایه ایران بزرگترین خریدار طلا در جهان شد

در حالی که طی روزهای گذشته به خاطر اخبار مربوط به کاهش نرخ بهره دلار قیمت طلا رکورد زده است، خبر رسیده که یکی از کشورهای همسایه نیز به بزرگترین خریدار طلا در جهان تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر،  آمارهای شورای جهانی طلا نشان می‌دهد که ترکیه با واردات ۴۵ تن طلا در نیمه نخست امسال، بزرگ‌ترین خریدار طلا در جهان بوده است.

 

به طور کلی طی روزهای گذشته به خاطر اخبار مربوط به تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای کاهش نرخ بهره در این کشور، قیمت طلا رکورد تاریخی خود را شکسته و به ابزاری جذاب برای سرمایه گذاران در جهت حفظ ارزش دارایی تبدیل شده است.

 

برخی سرمایه گذاران حتی معتقدند که طلا از این هم جذاب‌تر خواهد شد.

 

کارشناسان می‌گویند دلیل روی آوردن ترکیه به خرید طلا ضعیف بودن ارز ملی این کشور و بالا رفتن تورم بوده و دولت این کشور برای حل این مشکلات به سمت بالا بردن ذخایر طلای این کشور رفته است. از سوی دیگر کشورهایی نظیر چین، ترکیه، و هند در تلاش هستند تا با خرید هر چه بیشتر طلا وابستگی خود به دلار آمریکا را کاهش داده و به استقلال بیشتری برسند.

 

قیمت طلا طی روزهای گذشته در یک‌بازه یک هفته‌ای ۴ درصد بالا رفت و با عبور از ۲۶۰۰ دلار در هر اونس به بالاترین میزان در تاریخ معاملات خود رسید./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده